30.09.2016

Răniți în urma coliziunii a două autoturisme

 Joi, 29 septembrie 2016, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control pe strada Ana Ipătescu, un autoturism condus de un bărbat de 45 ani din localitate. 

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără a poseda permis de conducere.


În seara aceleiași zile de  29 septembrie, în jurul orei 20.28, un tânăr de 21 ani din municipiul Tecuci, în timp ce conducea autoturismul pe varianta de ocolire din localitate, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 37 ani din județul Vaslui, intrând în coliziune cu acesta.

În urma evenimentului a rezultat rănirea a doi tineri de 22 și 28 ani din Vaslui, pasageri în cel de-al doilea autoturism, nefiind necesară internarea acestora în spital.   

Polițiștii Serviciului Rutier Galați, au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu