01.10.2016

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

 Absolvenţii de învăţământ, indiferent de nivelul de studii, vor putea să-şi caute o slujbă la Bursa locurilor de muncă ce le este dedicată. Evenimentul va avea loc pe 20 octombrie în municipiile Galaţi şi Tecuci, a anunţat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM). 

„Bursa se desfăşoară la nivelul agenţiilor locale pentru ocuparea forţei de muncă (Galaţi şi Tecuci), iar locaţiile desfăşurării vor fi comunicate în timp util şi pe site-ul şi pagina de Facebook ale instituţiei. Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi la nr. de telefon: 0236.412.262 sau fax: 0236.415.151”, a anunţat AJOFM Galaţi.

Pe site-ul instituţiei, www.galaţi.anofm.ro, este postată atât invitaţia adresată angajatorilor, cât şi formularul privind situaţia locurilor de muncă vacanţe. Firmele care au slujbe vacanţe pentru absolvenţi sunt invitate să se înscrie de pe acum la bursă.

Formularul completat se poate transmite prin fax, la numărul 0236.415.151, sau pe e-mail, la adresa ajofm@gl.anofm.ro cu menţiunea „pentru bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”.




Sursa: reperul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu