10.10.2016

Infracțiuni rutiere de weekend

 În dimineața de 7 octombrie 2016, în jurul orei 6.50, polițiștii Biroului Rutier Tecuci, au oprit pentru control pe strada 1 Decembrie 1918 un autotren condus de un bărbat de 42 ani din localitatea Moinești județul Bacău. 

Deoarece conducătorul vehiculului  emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.


În noaptea de 9 octombrie 2016, ora 1.44, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au oprit pentru control pe strada Gheorghe Petrașcu un autoturism condus de un tânăr de 23 ani.

În urma verificării documentelor, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul are montate numerele de înmatriculare false. Deoarece conducătorul vehiculului  emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Polițiștii Biroului Rutier Tecuci au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, neînmatriculat și sub influența alcoolului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu