26.12.2016

Accident mortal în noaptea de Crăciun

 Un tânăr de 28 de ani din Tecuci și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație înregistrat în noaptea de Crăciun pe un drum din Vrancea. Un altul, de aceeași vârstă, de asemenea din Tecuci a fost rănit, însă va trăi toată viața cu gândul că în timp ce se afla la volan a provocat un accident soldat cu moartea prietenului său. 

Accidentul s-a înregistrat în noaptea de duminică spre luni pe DN24 Tișița -Tecuci. Un tânăr de 28 de ani din Tecuci se afla la volanul unui Audi A6 și se îndrepta spre casă, având în dreapta sa un bun prieten, de asemenea de 28 de ani din Tecuci. La doar câțiva kilometri de casă, ceva s-a întâmplat iar șoferul nu a mai putut stăpâni mașina. Condus cu viteză, mai mult ca sigur, bolidul s-a răsturnat pe câmp.

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru prietenul șoferului, aflat pe locul din față, care nu purta centură de siguranță. Tânărul de 28 de ani a fost aruncat din mașina scăpată de sub control și și-a pierdut viața la scurt timp după producerea accidentului. Șoferul a scăpat cu răni superficiale, însă va trebui să dea explicații în fața polițiștilor cu privire la modul în care s-a produs accidental soldat cu decesul prietenului său.

Tot polițiștii vor trebui să stabilească cu exactitate cine se afla la volanul mașinii, deoarece declarațiile celui care a scăpat cu viață sunt contradictorii. Acesta le-a declarat oamenilor legii că se afla pe locul din dreapta și că de fapt prietenul său, mort în accident, era cel care conducea mașina. Mai mult decât atât, el ar fi refuzat să sufle în etilotest, atunci când polițiștii i-au cerut să facă asta, spunând că nu el a fost la volan.

Primele date ale anchetatorilor arată încă că lucrurile nu au stat așa cum au fost prezentate inițial de tânărul din Tecuci, iar dacă se va dovedi că acesta a mințit va trebui să răspundă atât pentru accidentul pe care l-a provocat, urmat de moartea unui om, cât și de inducerea în eroare a organelor de poliție.



Sursa: jurnaldevrancea.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu