10.12.2016

„Dalbe flori de sărbători”, spectacol muzical-coregrafic


 Sala de spectacole „Ion Petrovici” a Casei de Cultură  Tecuci a găzduit vineri, 9 decembrie 2016, un reușit spectacol dedicat apropiatelor sărbători de iarnă, care se apropie de noi cu pași  foarte repezi.

Am urmărit în spectacol pe soliștii: Maria Mandache, Raluca Alexe, Alexandra Zaharia, Gabriela Ciobanu, Sara Mihai, Daria Negoiță, Roxana Dănceanu, Denisa Barliovanu, Daria Soare, Ana Bulancea, Bianca Bordeianu, Daria Șerban, Georgiana Meșca, Alesia Munteanu, Bianca Bordei, Georgiana Panaitiu, Cristiana Dragomir, Lordeana Teslaru, Bianca Costin, Alesia Avram, Ștefania Dimofte, Ioana Damian, Cătălina Donici, Valeria Pricopie și Arun Durancea. 

În spectacol au înviorat sala prin dans și trupele: „Funny Girls”, „Arlechino”, „Princesses”, „Stars”, „Jackpot” și „Like Us”.

 Folclorul a fost reprezentat de grupul „Altița”. Invitată de onoare în acest spectacol a fost apreciata și talentata instructoare Alexandra Poloboc care alături de trupa „Zumba” a ridicat efectiv sala în picioare prin prestația avută.

Prezentarea programului a fost făcută de Mihai Vasilache, mai volubil și mai agreabil ca niciodată. Permanent a fost gata să îi încurajeze pe micuții soliști care erau cuprinși de mari emoții.

 A intrat în scenă o trupă iar prezentatorul a întrebat dacă știe cineva cum se cântă la o zi de naștere și pe fondul muzical al melodiei „Mulți ani trăiască!” a fost scoasă în față micuța Sara și au cântat împreună melodia.

O altă noutate am remarcat la faptul că numeroase trupe au îmbinat coregrafia cu muzica cântând mai multe piese cu aceiași temă:apropiatele sărbători.

 După aprecierea personală, piesa de rezistentă a spectacolului a fost apariția îndrăgitului solist Arun Durancea, care a ținut pentru început să mulțumească casei de cultură și în special coregrafei Nicoleta Cucoaneș pentru invitație. Solistul a menționat că în aceeași zi era invitat la un spectacol la Focșani dar a ținut să fie prezent aici, în fata tecucenilor pe care îi iubește și îi respectă. El a fost totuși pe drept nemulțumit de faptul că sala era aproape goală, dar a trecut peste acest aspect cântând cu bucurie nemuritorul refren: „Haideți să uităm de toate, La mulți ani cu sănătate!”, urând toți spectatorii.

 În încheiere să consemnăm că regia artistică a spectacolului a fost asigurată de Nicoleta Cucoaneș și Mihai Vasilache, coregrafia Nicoleta Cucoaneș iar coloana sonoră a fost asigurată de Claudiu Vișan.

Interpreții de muzică ușoară au fost pregătiți de prof. Mircea Călianu și Claudiu Vișan de la Casa de cultură din Tecuci, prof. Cristina Vasopol de la „Club Art Tecuci” și prof. Dragoș Gheorghiu de la Școala „Soul Muzic Art” din Bârlad.

Un spectacol foarte reușit, urmând, așa cum am aflat de la directoarea de la „Club Art” Tecuci, spectacolul acestei unități pe data de 22 decembrie 2016.


Autor: Iancu Aizic



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu