19.01.2017

Spitalul tecucean din nou în centrul atenției

 Un tecucean a filmat cu telefonul mobil, câteva imagini surprinse chiar în salonul în care se afla. Imaginile arată situația revoltătoare cu care se confruntă zilnic pacienții din Tecuci. Pereții plini de igrasie și mizeria cu care sunt obligați să se confrunte bolnavii internați, sunt doar câteva detalii surprinse din „spitalul groazei”. 

Contactată de redacția PSNEWS, conducerea spitalului nu a vrut să comenteze neregulile semnalate de unul dintre pacienți, ba mai mult a susținut că acestea sunt „niște bârfe”.

„Nu avem de ce să avem o reacție la asemenea filmulețe, pe site-urile de socializare poate să apară orice. Este poziția mea și a domnului manager. Astea sunt niște bârfe. Dacă dumneavoastră credeți lucrurile astea, este problema dumneavoastră. Noi nu facem nicio declarație”, a susținut directorul medical Mircea Daniela.


Direcţia de Sănătate Publică (DSP), Galați: „O să trimitem o echipă de control!”


PSNEWS a mers mai departe pentru a semnala condițiile în care sunt obligați să supraviețuiască zilnic pacienții. Astfel, am luat legătura cu conducerea Direcției de Sănătate Publică, Galați, care ne-a asigurat că va trimite o echipă de control pentru a verifica situația în care se prezintă spitalul.

 „Am să trimit o echipă de control să văd exact ce se întâmplă acolo. Noi facem controale periodice, în niciun caz nu am întâlnit astfel de situații până acum, dar dacă dumneavoastră spuneți că așa este acum, o să verificăm să vedem”, ne-a declarat director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică, Galați, Liliana Moise.

Menționăm că redacția de știri PSNEWS a încercat să ia legătura și cu primarul oraşului Tecuci, Cătălin Hurdubae, în subordinea căruia se află Spitalul „Anton Cincu” însă acesta se afla în audiențe.



Sursa: psnews.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu