01.12.2016

Căsuţa cu Bunătăţi vă așteaptă

 Vi se pare că zilele încep încet încet să se răcească, iar asta vă încurcă puţin treburile? Sau sunteţi prea ocupaţi cu muncă încât aţi uitat cum e să vă îndulciţi papilele gustative? Sau chiar dacă din simplu fapt că în fiecare dimineaţă în faţă ochilor este acelaşi tablou monoton de care v-aţi plictisit?

Eu vă dau un mic indiciu de a vă face o dispoziţie mai bună, de a vă îndulci papilele gustative şi de a va aduce pe faţă un mic zâmbet permanent toată ziua. Tinerii de la ATT, au avut aşa o idee, încât m-aş duce chiar acum şi i-aş îmbrăţişa pe toţi. S-au gândit ca în timpul liber şi în zilele astea atât de reci să împartă ceai cald, clătite şi ciocolată, să nu mai spunem de minunatele lor zâmbete şi glumele lor. 

Vă spun pe cuvânt că nu poţi pleca de la ei, cu o stare proastă, sau îngheţat şi nici măcar flămând. Sunt un grupuleţ de oameni micuţi, frumoşi şi mereu cu zâmbetul pe buzele lor.

De luni aceşti micuţi oameni au reușit să împartă peste 600 de fluturaşi, să aducă zâmbetul pe buze a sute de tecuceni.

Să nu  vă speriaţi, tinerii de la ATT s-au îndrăgostit atât de tare de tecuceni şi de toţi oamenii care doresc să îşi petreacă câteva minute în compania lor încât aceştia rămân până duminică. Aşa că, eu spun să nu pierdeţi ocazia de a vă îndulci şi de a va readuce zâmbetul pe buze, astfel încât o zi monotonă cu acelaşi tablou să se refacă puţin câte puţin într-un tablou mai colorat şi mai plin de viaţă.

O zi se poate transforma într-un paradis doar dacă găseşti persoanele potrivite iar eu vă îndrum să îi întâlniţi pe tinerii de la ATT, aceşti oameni micuţi şi frumoşi, şi vă garantez că schimbarea este posibilă, iar aceşti tineri şi-au dat deja seama de asta.



Alexandra Nica, PR ATT



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu