29.08.2016

Dispărut de la domiciliu

 La data de 25 iulie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galați a fost sesizat despre faptul că în ziua de 24 iulie a.c., numitul Alexandru Dumitru de 74 ani din comuna Cuca, a dispărut de la domiciliu și nu s-a mai întors. 

Semnalmente: 1.70 – 1,80  m înălţime, constituție slabă, ten piele deschis, fața rotundă, păr grizonat cu fir drept tuns scurt, ochii căprui, urechile ovale mari, nas mijlociu drept, gura mijlocie, buzele subțiri.

Bărbatul suferă de boala Alzheimer și nu poate preciza cum se numește sau unde locuiește, obișnuiește să se plimbe pe raza comunei Cuca.

La data dispariției era îmbrăcat cu pulover cu mâneci lungi, culoare gri deschis, pantalon lung, culoare maron, pe cap avea o șapcă cu cozoroc culoare bleu deschis, încălțat cu sandale culoare maro roșcat.


Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului, sunt rugate să sune la telefon 0785.167.406, fiica persoanei dispărute, sau  numărul unic de urgenţă - 112, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu