31.08.2016

Aurora Chițu: „M-am săturat de jafurile din Primărie!”

 Demisă prin Dispoziţia nr. 298 din 14.03.2016, emisă de primarul Gerhardt Daniel Ţuchel, arhitectul şef al Primăriei Tecuci, Aurora Constanţa Chiţu, a fost prezentă ieri în instituţie pentru a-şi recupera postul. 

Cu această ocazie, cu o voce care s-a făcut auzită pe toate etajele, Aurora Constanţa Chiţu a ținut să-și exprime punctul de vedere: „M-am săturat de jafurile din Primărie!”.

Supărarea arhitectului șef vine pe fondul refuzului administrației locale de a o reinstala pe funcția deținută până în această primăvară.


În acest moment foștii colegi sunt bulversați, neștiind care dintre funcționarii rămași în instituție sunt jafuri și care nu.



Un comentariu:

  1. Eu cred ca a venit a isi ridice dosarul personal fiindca -a transferat la o alta institutie publica deoarece Primaria Tecuci nu are nevoie de un arhitect sau poate in Tecuci sunt foarte multi arhitecti si imediat va fi angajat unul la Primaria Tecuci casa poata elibera autorizatii de construire, autorizatii de desfiintare si certificate de urbanism fiindca din 14 martie 2013 Primaria Tecuci nu mai poate elibera astfel de documente din lipsa unui arhitect angajat.

    RăspundețiȘtergere