26.07.2016

Pregătiri pentru Iarmarocul moldovenesc

 În perioada 8-15 august, la Tecuci se desfășoară Iarmarocul modovenesc. Și în acest an evenimentul va fi organizat de SC Zooland Tec SRL Tecuci care se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobile. Anul trecut au fost aproximativ 180 de clienți care au avut contracte de închiriere iar numărul de vizitatori pe perioada bâlciului a ajuns la 50.000. 


Astăzi, în Obor, acolo unde are loc anual Iarmarocul, era începută igienizarea spațiilor, a toaletelor și dușurilor, curățirea terenului de vegetație, marcarea și delimitarea spațiilor. Conform conducerii, contractele de închiriere a spațiilor se vor încheia din data de 5 august, întâi cu tecucenii apoi și cu comercianții din alte localități ale țării.


Anul trecut, până la bâlci, nu s-a reușit finalizarea trotuarelor de pe strada Cuza Vodă. Acum acestea sunt gata, au și piste de biciclete (funcționale acolo unde nu parchează autoturisme unii cetățeni), inconvenientul fiind lipsa acută a coșurilor de gunoi pe toată lungimea străzii Cuza Vodă.
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu