27.07.2016

Concurs-maraton de pescuit la Balta Cotoroaia

Pescarii din Galaţi, reuniţi pe facebook într-un grup cu acelaşi nume, au pus la cale un concurs-maraton de pescuit la crap.

„Cupa Mustăcioşilor”, aflată la prima ediţie, se va desfăşura timp de 32 de ore la Balta Cotoroaia, în perioada 6 - 7 august. Competiţia se va desfăşura sub imperiul regulii Catch & Release”, adică prins, eventual „pupat” şi apoi eliberat, iar regulamentul impune pescuitul cu 3 lansete şi un cârlig pe montură.


Se va pescui la boilies, porumb (doar porumb fiert), plastice, pop-up, etc. şi se punctează speciile: crap comun, crap oglindă şi amur având greutatea de cel puţin 1 kg.

Trebuie menţionat că administratorul bălţii şi persoanele desemnate de acesta au dreptul de a-i controla în orice moment pe participanţi, pe toată perioada de desfăşuarare a concursului, în perimetrul organizatoric, atât în bagaje cât şi în autovehicule, în căutare de peşte însuşit ilegal. Participanţii depistaţi cu peşte asupra lor vor fi eliminaţi din concurs, respectiv deposedaţi de premiile obţinute. Prin perimetru organizatoric se înţelege inclusiv parcarea. Se interzice deplasarea participanţilor în afara perimetrului standurilor în timpul nopţii.


Taxa de participare este de 150 lei iar premiile vor fi în bani şi în ustensile de pescuit. Înscrierile se pot face pe grupul „Pescari din Galaţi”.


Sursa: monitoruldegalati.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu